
Cutter de masă R 8 E, 400 V, 2 viteze
Cutter de masă R 8 E de la producătorul francez ROBOT COUPE.
Destinat pentru unități gastronomice mai mici precum restaurante, bistrouri, delicatese și cofetării cu o capacitate zilnică maximă de până la 300 porții.
Permite procesarea cărnii, legumelor și fructelor, prepararea aluatului, pateurilor, maionezelor, piureurilor, pastelor și pesmetului, precum și tocarea ierburilor și condimentelor și măcinarea nucilor și migdalelor.
Codul produsului | ATF-21291 |
---|---|
Marcă | ROBOT COUPE s.n.c. |
Cutter de masă R 8 E de la producătorul francez ROBOT COUPE.
- destinat pentru unități gastronomice mai mici precum restaurante, bistrouri, delicatese și cofetării cu o capacitate zilnică maximă de până la 300 porții
- permite procesarea cărnii, legumelor și fructelor, prepararea aluatului, pateurilor, maionezelor, piureurilor, pastelor și pesmetului, precum și tocarea ierburilor și condimentelor și măcinarea nucilor și migdalelor
BLOCUL MOTOR
- motor inductiv
- motor asincron pentru utilizare profesională, garantând o durată de viață mai lungă și fiabilitate a aparatului; funcționare silențioasă a motorului fără vibrații, motorul nu necesită întreținere
- ax din oțel inoxidabil
- sistem magnetic de siguranță, care asigură oprirea sau neactivarea robotului în cazul unei asamblări incorecte a dispozitivului sau în momentul deschiderii capacului
- 2 reglari de viteză
- buton de puls pentru un control mai bun al consistenței și o precizie mai mare în procesare.
- capac motor este metalic
VASUL ROBOTULUI
- recipient detașabil din oțel inoxidabil, cu două mânere ergonomice
- poate fi utilizat pentru tocarea cărnii, legumelor, migdalelor, nucilor, condimentelor, pregătirea maionezei, piureurilor, pastelor, salatelor, pesmetului și frământarea aluatului
- capac transparent din policarbonat cu orificiu permite adăugarea altor ingrediente în timpul tocatului
Echipament de bază:
- cuțit din oțel inoxidabil cu tăiș drept - demontabil (2 lame), noua formă a lamelor pentru o omogenitate perfectă a ingredientelor procesate și o calitate optimă a tăierii, potrivit pentru prepararea emulsiilor, spumelor, pastelor, pentru tocarea fină și grosieră a cărnii și legumelor
Accesorii opționale:
- cuțit cu tăiș zimțat fin - pentru procesarea foarte fină a ierburilor și condimentelor verzi
- cuțit cu tăiș zimțat gros - pentru frământare, tocarea nucilor, migdalelor, pentru alimente congelate și alte alimente dure
- recipient inox 3,5 l inclusiv cuțit inox cu tăiș drept (pentru a fi introdus în recipientul de 8 l)
- cuțit cu tăiș zimțat gros (2 lame) pentru recipientul de 3,5 l
- cuțit cu tăiș drept (2 lame) pentru recipientul de 3,5 l