
Cutter de masă R 7 G, cu cronometru, 2 viteze
Cutter de masă R 7 G 400 V, 2 viteze de la producătorul francez ROBOT COUPE.
Destinat pentru mici unități de gastronomice restaurante, bistrouri, delicatese și patiserii cu capacitate zilnică maximă de până la 200 porții.
Permet procesarea cărnii, legumelor și fructelor, pregătirea aluatului, pateurilor, maionezei, piureului, ungerii și pesmetului și, de asemenea, tocarea ierburilor și condimentelor și zdrobirea nucilor și migdalelor.
Codul produsului | ATF-24658M |
---|---|
Marcă | ROBOT COUPE s.n.c. |
Cutter de masă R 7 G 400 V, 2 viteze de la producătorul francez ROBOT COUPE.
- destinat pentru mici unități de gastronomice restaurante, bistrouri, delicatese și patiserii cu capacitate zilnică maximă de până la 200 porții
- permet procesarea cărnii, legumelor și fructelor, pregătirea aluatului, pateurilor, maionezei, piureului, ungerii și pesmetului și, de asemenea, tocarea ierburilor și condimentelor și zdrobirea nucilor și migdalelor
BLOCUL MOTOR
- motor inductiv
- motor asincron pentru utilizare profesională, care garantează o durată de viață mai lungă și fiabilitatea aparatului; funcționare silențioasă a motorului fără vibrații, motorul nu necesită întreținere
- arbore din oțel inoxidabil
- sistem de siguranță magnetic, care asigură oprirea sau neactivarea robotului în cazul montării greșite a dispozitivului sau în momentul deschiderii capacului.
- 2 reglează viteza
- buton de impuls pentru funcționare intermitentă pentru un control mai bun al consistenței și o mai mare precizie în procesare
- cronometru - cu funcție de numărătoare inversă și cronometru pentru o repetare ușoară a rețetelor și un confort mai bun în timpul muncii
- capac motorului este metalic
VASUL ROBOTULUI
- vas detașabil din inox cu mâner ergonomic Soft Touch
- în acesta se pot toca carne, legume, migdale, nuci, condimente, se poate pregăti maioneză, piure, pase, ungeri, pesmet și se poate frământa aluat
- capac transparent din policarbonat cu orificiu permite adăugarea de ingrediente suplimentare în timpul tăierii
Echipament de bază:
- vas din inox
- cuțit din inox cu lamă dreaptă detașabil
Accesorii opționale:
- cuțit cu lamă cu dinți fini pentru cea mai fină procesare a tăierii ierburilor verzi și plantelor aromatice
- cuțit cu lamă cu dinți grosi pentru frământare, tocarea nucilor, migdalelor, pentru alimente congelate și alte alimente dure
- dispozitiv de răzuire