
Cutter de masă R 4 A – 1500, 230 V, 1 viteză
Cutter de masă R 4 A de la producătorul francez ROBOT COUPE.
Destinat pentru unități gastronomice mai mici, restaurante, bistrouri, delicatese și cofetării cu capacitate zilnică maximă de 100 porții.
Permite procesarea cărnii, legumelor și fructelor, prepararea aluatului, pateurilor, maionezei, piureurilor, pastelor și pesmetului, precum și tocarea ierburilor și condimentelor și zdrobirea nucilor și migdalelor.
Codul produsului | ATF-22430 |
---|---|
Marcă | ROBOT COUPE s.n.c. |
Cutter de masă R 4 A de la producătorul francez ROBOT COUPE.
- destinat pentru unități gastronomice mai mici, restaurante, bistrouri, delicatese și cofetării cu capacitate zilnică maximă de 100 porții
- permite procesarea cărnii, legumelor și fructelor, prepararea aluatului, pateurilor, maionezei, piureurilor, pastelor și pesmetului, precum și tocarea ierburilor și condimentelor și zdrobirea nucilor și migdalelor
BLOCUL MOTOR
- motor inductiv
- motor asincron pentru uz profesional care garantează o durată de viață și fiabilitate mai mari ale aparatului; funcționare silențioasă a motorului fără vibrații, motorul nu necesită întreținere
- ax din inox
- sistem de siguranță magnetic, care asigură oprirea sau neactivarea robotului în cazul montării incorecte a aparatului sau în momentul deschiderii capacului.
- 1 reglarea vitezei
- buton de puls pentru un control mai bun al consistenței și o precizie mai mare în procesare
- capac motorului este metalic
RECIPIENTUL ROBOTULUI
- recipient detașabil din inox cu mâner ergonomic
- poate tăia carne, legume, migdale, nuci, condimente, poate prepara maioneză, piureuri, paste, tartinade, pesmet și poate frământa aluat
- capac transparent din policarbonat cu orificiu permite adăugarea de ingrediente suplimentare pe parcursul tăierii
Echipament de bază:
- recipient din inox
- cuțit cu lamă dreaptă potrivit pentru prepararea emulsiilor, spumelor, tartinadelor, pentru tăierea fină sau grosieră a cărnii și legumelor
Accesorii opționale:
- cuțit cu lamă dințată fină pentru tăierea foarte fină a ierburilor și condimentelor verzi
- cuțit cu lamă dințată grosieră pentru frământare, tăierea nucilor, migdalelor, pentru alimente congelate și alte alimente dure